sairaankuljetus oulu

Palveluvalikoimamme, olkaa hyvät!

 

KIIREETTÖMÄT SAIRAANKULJETUSPALVELUT JA AIKATILAUSTEHTÄVÄT

Ambulanssin käyttö on perusteltua muulloinkin kuin äkillisissä sairaustapauksissa ja onnettomuuksissa. Ambulansseilla suoritetaan maassamme päivittäin merkittävä määrä kiireettömiä kuljetuksia, joissa apua tai valvontaa tarvitseva asiakas kuljetetaan esim. erilaisiin tutkimuksiin, hoitoihin, lääkärin vastaanotolle tai vaikkapa kotoa sovitusti osastohoitoon. Asiakkaalla on oikeus itse valita ja tilata kiireettömän kuljetuspalvelun tuottaja. Suuren kalustomäärän ja tiiviin yhteistyöverkostomme kautta palvelemme asiakkaitamme laajasti ja täsmällisesti koko Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella - kaikki yhdestä numerosta.

"KAUTTAMME TILAAT HELPOSTI KIIREETTÖMÄN SAIRAANKULJETUKSEN ITSELLESI TAI LÄHEISELLESI. VOIT TILATA KULJETUKSEN MYÖS ENNAKKOON. SUORITAMME KULJETUKSIA LÄHELLE JA KAUAS, TARVITTAESSA MYÖS VALTAKUNNAN RAJOJEN ULKOPUOLELLE. KULJETAMME ASIAKKAITAMME LISÄKSI MOLEMPIIN SUUNTIIN; TILAUKSEN TULLEN NOUDAMME ASIAKKAAN KAUKAAKIN."

Mikäli Kela ei korvaa ambulanssikuljetusta, annamme mielellämme tarjouksen haluamastanne sairaankuljetusmatkasta. Epäselvissä tapauksissa voitte aina kysyä neuvoa palvelunumerostamme 08 5334 333 (24/7).

PALVELUT SAIRAANHOITOPIIREILLE, KUNTAYHTYMILLE JA LAITOKSILLE

Olemme toimineet kiireettömien kuljetusten sopimuspalveluntuottajana lukuisille terveydenhuollon yksiköille jo vuosikymmenten ajan. Ambulanssimme liikennöivät laajasti vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Takaamme yhteistyöverkostomme turvin ambulanssin varman ja mahdollisimman nopean saannin ajankohdasta riippumatta.

TAPAHTUMAPÄIVYSTYKSET

Tarvitsetteko yleisötapahtumaanne ambulanssin miehistöineen? Meillä on pitkä kokemus tapahtumapäivystysten järjestämisestä. Hinnat alk. 80€ / alkava tunti (alv 0%). Kysy tarjous!

AMBULANSSIVUOKRAUS

Vuokraamme ambulansseja myös ilman miehistöä. Hinnat alk. 450€ / päivä (alv 0%).